Assessoria Tarraco
Assessoria Tarraco
 
 Empresa
 Serveis
 Extranet
 Publicacions
 Notícies
 Legislació
 Calendari
 Borsa Treball
 Enllaços
 Contactar
 
  L'Empresa.
 

ASSESSORIA TARRACO, és una consultora constituïda fa ja més de 3 dècades, dedicada a l'assessorament integral a empreses i particulars. El nostre objectiu ha estat, és i serà en tot moment satisfer les necessitats dels nostres clients i amics. El tret que ens caracteritza és l'especialització, independència i amb constant vocació de servei, buscant les solucions més adients i ajustades a la legislació vigent, de la forma més professional.

Avui, ASSESSORIA TARRACO és un despatx altament competent en tots els aspectes que es relacionen amb l' assessorament a empreses i a particulars. Això implica, també, el convenciment de que és necessari oferir un servei amb la màxima eficàcia. És a dir, altament qualificat però a la vegada molt àgil i precís. El nostre millor aval és, sense dubte, la confiança que han dipositat en nosaltres nombrosos clients de diversos àmbits a nivell nacional.

La nostra extensa base de clients actius constitueix la nostra millor tarja de visita. Son companyies, empresaris i particulars els que confien en nosaltres per assessorar-los, representar-los en tot tipus d'assumptes, informar-los, defensar-los, respondre consultes, atendre ràpidament, gestionar les seves relacions amb tercers i, en una sola paraula, acompanya'ls com a consellers de confiança.

A més a més, disposem dels avançats mitjans tecnològics, tant informàtics com de comunicacions telemàtiques que ens permet donar una resposta immediata a qualsevol gestió que precisi el client, tal i com si les nostres instal·lacions estiguessin físicament a casa del nostre client, amb el corresponent estalvi de temps d'espera i desplaçaments.

Assessoria Tarraco - F-123456789 - Tel: 977.215.061 - Fax: 977.231.259
Av.Marquès de Montoliu, 2,1r 4a-5a- CP. 43002 - Tarragona
www.assessoriatarraco.com